02:39:22 20.04.2024
Stiri

Adolescentă de 16 ani, violată în mod PERVERS la Chișinău

Social 02.02.2016 13:07 Vizualizări1689 Autor: Galina Munteanu


Adolescentă de 16 ani, violată în mod PERVERS la Chișinău

Clipe de coșmar pentru o tânără de 16 ani din raionul Cimișlia. Aceasta a ajuns la spital, după ce a sărit de la etajul doi al unui bloc de locuit de pe bulevardul Dacia din capitală. Fata a recurs la acest gest, după ce patru indivizi ar fi încercat să o violeze.

Incidentul a avut loc în seara zilei de 30 ianuarie curent. Inițial, o persoană a sunat la poliție și a anunțat că de la etajul doi al unui bloc a căzut o femeie dezbrăcată. În timp ce poliția se deplasa la fața locului pentru a cerceta cazul, angajaţii unei agenţii de pază particulară au telefonat și ei la poliție, anunțând că au reținut o tânără dezbrăcată, după ce a spart geamul unui magazin și a pătruns în local.

Ulterior, poliţiştii au constatat că este vorba despre persoana care a căzut de la înălţime. Adolescenta a declarat că ar fi fost violată de patru indivizi şi a scăpat, sărind prin geamul apartamentului, închiriat de unul dintre violatori. Potrivit victimei, unul dintre ei s-ar fi cunoscut cu ea și ar fi invitat-o la o zi de naştere. După ce ar fi consumat băuturi alcoolice, adolescenta a fost ameninţată şi agresată fizic de către cei patru indivizi, forţând-o să întreţină raporturi sexuale în mod pervers.

Violatorii au fost reţinuţi pe urme fierbinţi de către poliţişti. Aceștia au vârste cuprinse între 17 și 23 de ani și sunt originari din raionul Orhei și Rezina.

Pe moment, trei dintre bănuiţi sunt cercetaţi penal pentru viol în stare de arest, iar cel de 17 ani este cercetat în stare de libertate. Aceștia riscă până la 12 ani de închisoare.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md