Noul antrenor al lui Zimbru Chişinău, Simao Freitas, va avea de înfruntat, împreună cu formaţia sa, adversari de valoare în cantonamentul din Turcia.

Zimbru Chişinău va avea nume noi în atac, în partea a doua de campionat. Oficialii echipei au prezentat primele achiziţii făcute în această iarnă. 

Oficialii clubului de pe Strada Butucului au transferat doi fotbalişti.

Alexandre Ludovic este de naţionalitate francez, însă a evoluat pentru naţionala U-21 a Portugaliei, pentru care a jucat două partide.

Informaţia a fost furnizată de presa lusitană. Ambele părţi au ajuns la o înţelegere, jucătorul rămânând doar să semneze contractul.

Ultima echipă a fotbalistului a fost Deportivo de Chaves, care evoluează în a doua ligă valorică din Portugalia.

Un alt sportiv care va ajunge pe strada Butucului este brazilianul Talles Cunha.

Vârful, în vârstă de 26 de ani, are 20 de apariţii în tricoul naţionalei Braziliei de până la 20 de ani, unde a marcat de 5 ori.

Cunha este de meserie atacant central, însă poate juca şi pe ambele benzi.

Până la Zimbru, brazilianul a jucat la o echipă din a treia ligă japoneză.

Pe lângă jucătorii veniţi, chişinăuienii intenţionează să se despartă de câţiva fotbalişti.

Conform unor surse, primul pe lista de transferuri este brazilianul Alex Bruno.

Un alt jucător care ar putea pleca de la Zimbru în această iarnă este conaţionalul lui Bruno, Edivandio.

Atacantul a evoluat doar într-o singură partidă pentru moldoveni, în meciul cu Zaria Bălţi, în care a reuşit şi să marcheze un gol.

De asemenea,echipa s-ar putea despărţi de mijlocaşul, în vârstă de 20 de ani, Vadim Calugher, care nu prea are practică de joc la Zimbru.

După ce naţionala de fotbal a Moldovei a stabilit un amical de lux cu Elveţia, în vara acestui an, echipa Zimbru Chişinău va avea, la rândul ei, un meci de verificare cu selecţionata României.

Zimbru Chişinău începe noul an, cu noi acţionari. Agentul de jucători, Arcadie Zaporojanu şi secundul lui Mircea Lucescu de la Şahtar Doneţk au devenit noii acţionari ai galben-verzilor. Actualul finanţator al Zimbrului, Octavian Moraru nu a specificat dacă aceştia vor contribui şi financiar.