Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară:


Invitatul emisiunii este redactorul Ilia Mariaș

de la

„În ultimele zile, în republică, la inițiativa organizațiilor evreiești au avut loc mai multe acțiuni de comemorare a victimelor Holocaustului. De această dată, peste tot am auzit că aceste evenimente au loc la nivel guvernamental, și că autoritățile au declarat ziua de 27 ianuarie zi națională de comemorare a victimelor Holocaustului. Eu, spre deosebire de liderii comunității evreiești, nu exprim o satisfacție deplină. Asta pentru că așa cum autoritățile moldovenești pretind că luptă cu corupția și pentru integrarea europeană, așa și aici. Cred că dacă nu ar fi fost ambasadorul Statelor Unite și ambasadorul Delegației Uniunii Europene, atunci numărul oficialilor care ajung la astfel de activități, ar fi aproape cu zero.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:27 0:00
Link direct

Printre materialele publicate pe portalul nostru, avem încă o știre tristă. S-a stins din viață cunoscuta profesoară și muzicolog Elena Abramovici.

Totodată, avem vești din Israel, de la conaționalul nostru, unde a fost lansat un volum de poezie, scris de poeta Liuba Wasserman, care a fost una din victimele represiunilor staliniste ce au ajuns în gulag.”

XS
SM
MD
LG