20:28:56 28.03.2024
Stiri

ACUZAȚII și INSULTE de la Baghirov: „Rusia NU îi ia în serios pe acești ȚIGANI de la piață”

Politică 07.04.2015 13:16 Vizualizări2281 Autor: Virginia Nica
ACUZAȚII și INSULTE de la Baghirov: „Rusia NU îi ia în serios pe acești ȚIGANI de la piață” infoprut.ro


Suspectat în organizarea dezordinilor în masă din 7 aprilie 2009, bloggerul rus Eduard Baghirov a declarat că politicienii care se află acum la putere s-ar face „vinovați” de acele tragice evenimente, numindu-i „clovni” și „țigani de la piață”, se arată într-un interviu acordat publicației de la Chișinău, „Panorama”.

Potrivit sursei citate, Baghirov a declarat că între evenimentele de la Kiev și cele de la Chișinău nu este nicio similitudine. În opinia lui, „Euromaidanul” a fost „regizat” de SUA, iar de dezordinile din 7 aprilie 2009 se fac vinovați politicienii care se află acum la putere. „Este vorba despre domnul Ghimpu, Plahotniuc și aghiotantul său Lupu. Ei sunt mulți”, a afirmat bloggerul rus.

În același timp, Eduard Baghirov a declarat că Rusia și R. Moldova nu pot fi „certate”, deoarece „le leagă istoria, cultura și relațiile comerciale”.

„Conducerea Rusiei nu poate să-i ia în serios pe acești clovni care sunt acum la putere în R. Moldova și, cu atât mai mult, să stabilească cu acești țigani de la piață relații serioase. Dar această stare de lucruri va avea o finalitate cândva. Așteptăm”, a conchis bloggerul.

Menționăm că Baghirov este acuzat de Chișinău că a fost implicat în organizarea dezordinilor din 7 aprilie 2009, reușind să evadeze din penitenciar și să ajungă în Rusia, dosarul său aflându-se pe rol în instanțele de judecată.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md