Chirtoacă reacționează la investigația despre afacerile familiei sale

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Edilul capitalei Dorin Chirtoacă neagă că familia sa ar avea afaceri care umplă Chișinăul cu gherete. Acesta susține că familia sa are doar o firmă în domeniul apelor minerale.

„Familia noastră are o activitate în domeniul apelor minerale din 1993, adică de peste 20 de ani. Este vorba despre firma „Anda”, este cunoscut acest lucru, nu am ascuns. Alte genuri de activitate menționate, agenți economici, acestea nu aparțin familiei noastre și nu au legătură cu noi”, afirmă Chirtoacă după Ziarul de Gardă a publicat o investigație despre afacerile fraţilor Chirtoacă.

Totodată, edilul spune că familia sa desfășoară activități în limita legii, iar firma nu a fost favorizată de către Primărie.

„Cu privire la unele dintre ele au mai fost acuzații și în anii precedenți. Ieri, cei de la ZdG mi-au scris un mesaj dar am fost prins cu alte activități. Îmi pare rău că suntem din nou nevoiți să reacționăm. Sunt activități private pe care le poate desfășura oricine în limita legi. Noi încercăm să respectăm niște reguli. Cu privire la adresele juridice, noi vom verifica, dar în mod cert familia noastră nu are activități în domeniile respective”, mai spune Chirtoacă.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...