Ibrahimovic primeşte astfel, "chiar în mijlocul sezonului, o creştere salarială spectaculoasă", redevenind "jucătorul cel mai bine plătit din Franţa", adaugă ziarul din capitala Franţei.

Le Parisien susţine că acordul a fost semnat la începutul acestei pauze de iarnă, iar creşterea salarială "se va aplica de o manieră retroactivă asupra primelor şase luni ale sezonului 2015-2016 (iulie-decembrie)".

Publicaţia menţionează că înţelegerea nu conţine nicio clauză referitoare la prelungirea contractului şi nici nu include vreo opţiune pentru un sezon suplimentar. "În acest moment, contractul cu Zlatan Ibrahimovic cu PSG expiră, deci, în continuare în luna iunie", la finalul acestui sezon, precizează cotidianul parizian.

Le Parisien asigură, totodată, că "trei mari bonusuri" au fost adăugate în acest nou contract: "O primă în cazul unui succes al lui PSG în Liga Campionilor, o a doua - aproape îndeplinită - dacă parizienii devin campioni ai Franţei şi încă una, în cazul în care numărul 10 de la PSG va realiza cel mai bun total (număr de goluri marcate plus număr de pase decisive) în Ligue 1".

34 de ani are Zlatan Ibrahimovic.