Ecouri postelectorale: Igor Dodon într-o carte de rugăciuni/ FOTO

O biserică din Bălți împarte gratuit enoriașilor cartea “Acatistul și viața Sfântului Serghie de Radonej”, tipărită “cu binecuvântarea Prea Sfințitului Părinte Marchel Episcop de Bălți și Fălești”.

Nimic straniu până aici, doar că aceasta conține și un mesaj semnat de politicianul și liderul Partidului Socialiștilor, Igor Dodon.

Menționăm că în luna octombrie a anului trecut, în plină campanie electorală, Igor Dodon a adus la Chișinău  icoana Sfântului Serghie de la Radonej.

Sfântul Serghie din Radonej este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiti sfinți ruși. Acesta a fost ctitorul uneia dintre cele mai mari lavre rusești – Lavra Sfânta Treime, aflată în nordul Moscovei.

carte_religie carte_religie1 carte_Religie2

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.