05:25:08 20.04.2024
Stiri

GALERIE FOTO // Casă de piatră! Cele mai AMUZANTE poze de nuntă

Reportaj 26.01.2016 10:00 Vizualizări4317 Autor: Ziarul National
GALERIE FOTO // Casă de piatră! Cele mai AMUZANTE poze de nuntă sursa: eva.ro


O mulţime de chestii ciudate se întâmplă exact atunci când proaspeţii însurăţei încearcă să facă acele imagini romantice, cu care să se mândrească toată viaţa.

Pentru multe cupluri, viaţa în doi începe în cel mai surprinzător şi amuzant mod. Fix atunci când se pregătesc pentru o şedinţă foto care să le amintească de nunta ca-n poveşti se întâmplă ceva care dă totul peste cap şi stârneşte hohote de râs: un nene care pescuieşte şi ţine undiţa într-un fel care te face să crezi că urinează se iveşte în spatele mirilor care îşi doreau un cadru romantic, pe plajă, sau un cuplu proaspăt căsătorit e invadat de un „roi” de biciclişti dezbrăcaţi, ziua în amiaza mare, pe stradă.

Dar nu doar oamenii „se bagă în seamă” în pozele de nuntă, sunt şi multe animale: cai, cerbi, câini, chiar şi o balenă „a avut ceva de spus”.

În alte secvenţe memorabile, chiar însurăţeii au comis ceva demn de ţinut minte toată viaţa - veţi vedea o mireasă care îşi arată fesele, alta care încearcă să mai bea un shot verde, probabil după multe altele, aşa că tot ce reuşeşte este să-l scuipe repede şi un mire care îşi arată boxerii roz cu un mesaj pentru consoarta lui, vădit ruşinată, spre încântarea nedisimulată a socrilor sau părinţilor lui.

Imaginile au fost incluse în concursul de fotografie organizat de Societatea internaţională a fotografilor profesionişti de nunţi, la secţiunea de umor. Joe Milton, preşedintele acestei organizaţii, spune că în 2015 s-au primit peste 20 000 de fotografii pentru cele 20 de categorii ale competiţiei. „Îmi plac toate imaginile, pentru umorul pe care îl generează. Îmi plac în special cele la care nu vezi din prima motivul pentru care să râzi, dar când priveşti mai atent în toată imaginea te prinzi”, a declarat Milton pentru „Daily Mail”.












































sursa: eva.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md