Nume
Parola
Vizualizări: 5902
Aplică acum la Programul Moldova - Germania 2016
Chisinau, 25 Ianuarie 2016 — Cum puteţi aplica la Programul de pregătire şi perfecţionare a managerilor Moldova-Germania pentru anul 2016?

Managerii de la întreprinderile din Republica Moldova sunt invitaţi să iniţieze sau să dezvolte afaceri cu parteneri germani şi în anul 2016.

Programul este organizat cu scopul de a cunoaşte piaţa germană, a stabili legături de afaceri cu firme germane şi a edifica parteneriate pe termen lung, fiind un instrument de promovare în domeniul comerţului extern.

Grupul ţintă: top și middle manageri de la companiile moldovenești din orice domeniu al economiei naționale.

Programul prevede un stagiu de o lună de zile în Germania, activitatea desfăşurîndu-se pe 3 domenii:

- Traininguri de Management: competenţele individuale de management sunt dezvoltate prin traininguri adaptate la necesităţile participanţilor;

- Vizite la întreprinderi: discuţiile de specialitate, ce au loc la întreprinderi contribuie la cunoaşterea unor exemple de bune practici din Germania;

- Vizite individuale de afaceri: accesul la piaţa germană este facilitat prin contacte directe de afaceri.

Fiecare participant beneficiază de asigurare, cazare, alimentare (dejun şi prânz), transport intern și primește bursă de 15 euro/zi (circa 400 euro). Costurile în Germania sunt finanțate de Ministerul Economiei şi Energiei al Republicii Federative Germania.

Selectarea participanţilor se face de către o comisie de experti germani, în baza interviului. Formularele de aplicare le descarcați din atașament. Termenul-limită: 28 februarie 2016.

Următorul interviu de selectare a candidaţilor se va desfăşura 1-4 martie 2016.

Pentru informaţii suplimentare ne puteţi contacta la numărul de telefon 022-233286, 022-235294 sau la adresa de e-mail: seminar@chamber.md.