Maia Sandu: Protestul de astăzi este împotriva instalării unui regim pe deplin dictatorial

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Protestul de astăzi nu este împotriva unui guvern pro-european, cu împotriva instalării unui regim pe deplin dictatorial. De această părere este Maia Sandu.

„Protestul de astăzi nu este împotriva unui guvern pro-european. Este un protest față de capturarea statului, corupție, justiție selectivă și restricționarea accesului la o presă liberă. Acest protest ține de neadmiterea instalării unui regim pe deplin dictatorial. Oamenii din Moldova țin la democratie și vor lupta de dragul ei”, a transmis Sandu pe o rețea de socializare.

Amintim că fosta ministră a Educației a fost şi astăzi alături de protestatarii din centrul capitalei. Aceasta a spus că susţine manifestaţii şi protestează alături de ei. Totodată, liderul platformei PAS a mai spus că toţi cetăţenii susţin aceeaşi cauză – demiterea guvernării corupte.

„Le spun acestor oameni că sunt alături de ei şi printre ei. Acest lucru este suficient, noi susţinem aceeaşi cauză, să demitem o guvernare coruptă şi să aducem la putere o guvernare veritabilă proeuropeană”, a menţionat aceasta.

Precizăm că Maia Sandu a participat şi la protest din 22 ianuarie, organizat de Platforma Demnitate şi Adevăr.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...