(VIDEO) Arsenal, învinsă de Chelsea, pierde primul loc în Premier League

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Arsenal n-a putut profita de forma mai puțin bună arătată în acest sezon de Chelsea, care avea 9 înfrângeri până duminică, iar echipa lui Arsene Wenger a pierdut pe teren propriu derby-ul, scor 0-1.

Rămasă în 10 oameni după eliminarea lui Mertesacker (18), Arsenal a primit gol în minutul 23, atunci când Diego Costa a marcat din centrarea sârbului Ivanovic, profitând de o gafă a defensivei gazdelor.

Arsenal nu a reușit să câștige nici măcar un punct, iar Chelsea mai șterge din impresia proastă pe care a lăsat-o în ultima perioadă: are 7 meciuri la rând fără eșec în Premier League (3 victorii și 4 remize) cu Guus Hiddink pe bancă, dar este doar pe locul 13, la egalitate cu West Bromwich.

Pentru Arsene Wenger, derby-urile cu Chelsea tind să devină un adevărat „coșmar”: campioana Angliei se poate lăuda cu 572 de minute fără gol primit în derby-urile cu Arsenal, din Premier League. În plus, Mathieu Flamini pierde pentru prima oară pe Emirates în campionat, după ce a adunat până acum 37 de victorii și 16 rezultate de egalitate.

Leicester este lider în Premier League și are 3 puncte avans față de Manchester City și Arsenal. De la Newcastle United (sezonul 1995-1996) încoace, nicio altă echipă „surpriză” nu a mai condus clasamentul din Anglia, după 23 de etape.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...