Moment hazliu la protest: Usatîi s-a rătăcit de Dodon şi Năstase

Moment hazliu la protestul de astăzi, organizat de către Platforma Demnitate şi Adevăr, Partidul Socialiştilor şi Partidul Nostru. După ce au protestat vreme de câteva ore în Piaţa Marii Adunări Naţionale (PMAN), manifestanţii au decis să meargă la ieşirea din oraş, dinspre Calea Ieşilor pentru a bloca intrarea în capitală.

În timp ce se deplasau într-o coloană pe drum, liderul Socialiştilor Igor Dodon şi cel al Platformei Demnitate şi Adevăr Andrei Năstase, au rămas mai în urmă de Renato Usatîi.

Astfel, la un moment dat, când a ajuns la destinaţie, Usatîi s-a pomenit de unul singur.

„Oameni buni, cine îi vede pe cei doi, spuneţi-le că sunt aşteptaţi de un om de treabă”, a anunţat în megafon Renato Usatîi. Acesta a încercat de câteva ori să sune pe cineva, însă fără succes.

Apoi după câteva minute cineva din aliaţii săi i-a răspuns la apel:„Unde v-ați dus voi? Noi am mers cum era drumul. Să o luăm la dreapta?”, s-a auzit vocea lui Usatîi.

Chiar şi aşa ceilalţi doi lideri protestatari şi-au făcut apariţia abia peste mai multe minute de aşteptare. „Cine i-a văzut, rog să-i întoarcă contra unei recompense”, a strigat liderul Partidului Nostru.

„Au fost furaţi de Plahotniuc”, i-au răspuns în glumă protestatarii.

Amintim că astăzi mii de oameni au participat la proteste împotriva învestirii Guvernului Filip. Protestatarii cer alegeri anticipate.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.