Băsescu: Putin a convocat un Consiliu de Securitate pe tema Republica Moldova, Iohannis și Cioloș urmăresc de pe Facebook

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, afirmă că, în timp ce la Moscova președintele Vladimir Putin a convocat un Consiliul de Securitate pe tema situației la zi din Republica Moldova, la București, președintele Klaus Iohannis și premierul Dacian Cioloș urmăresc „de pe Facebook” ce se întâmplă la Chișinău.

„La Moscova, Vladimir Putin a convocat Consiliul de Securitate pentru a discuta despre, citez, ‘agravarea situației politice din Republica Moldova’. La București, președintele Iohannis și premierul Cioloș „urmăresc cu mare atenție” de pe Facebook situația din Republica Moldova. Doamne, oare pe ce lume trăiesc conducătorii noștri?”, a scris Traian Băsescu, vineri, pe pagina sa de socializare.

La Chișinău protestele împotriva clasei politice continuă pentru a treia zi consecutiv. Zeci de mii de oameni au manifestat și vineri, deplasându-se din Piața Marii Adunări Naționale în fața televiziunii publice, acolo unde au protestat față de felul în care postul public reflectă protestele, dar și acțiunile puterii.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...