Streleț: Sunt cuprins de revoltă. PD are o obsesie patologică de acaparare a puterii

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Vicepreședintele interimar al Partidului Liberal Democrat din Moldova, Valeriu Streleț, îndeamnă protestatarii la calm și proteste pașnice.

Într-un mesaj pe pagina sa de Facebook, Valeriu Streleț scrie: „Cert este că cei de la PD și aliații săi au ajuns prea departe în obsesia patologică de acaparare totală a puterii, iar ceea ce au făcut astăzi – este în afara regulilor democratice și al bunului simț. Sunt pătruns de un sentiment de revoltă și detestare a modului în care se încearcă fentarea cetățenilor”.

Totodată, Streleț susține „că devastarea clădirilor publice nu va aduce mai multă democrație, bunăstare și dreptate pentru cetățeni”.

„În numele colegilor mei vin cu un apel către cetățeni, chemându-i la calm și proteste pașnice. Acest apel vine și din partea fracțiunii parlamentare a PLDM (celor 10 deputați), care și-a confirmat atașamentul și fidelitatea față de interesele poporului. Violența și distrugerea nu sunt cele mai bune soluții. Indiferent care sunt stările noastre de spirit, trebuie să înțelegem că avem multe alte soluții pașnice, pentru a redresa situația și a-i pune la respect pe cei care nesocotesc voința cetățenilor. Vom demonstra și de această dată că doar împreună vom reuși!”, a menționat Valeriu Streleț.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...