Sturza îi cere președintelui Timofti să iasă în fața mulțimii

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Fostul premier Ion Sturza îi cere preşedintelui Nicolae Timofti să iasă în faţa mulţimii cu un mesaj de chemare la calm.

„Îi cer garantului Timofti, înainte de a „pupa” Constituția și a pleca la culcare, să iasă în fața națiunii cu un mesaj de îndemn la calm. Îi sugerez reprezentantului sponsorului „guvernării stabile”, domnului James Pettit, să iasă de urgență în fața moldovenilor cu garanții că jocurile „geostrategice” ale băieților „mari” nu vor fi făcute în detrimentul oamenilor simpli și nu vor susține oligarhia coruptă”, a transmis Sturza, în condițiile în care la Parlament oamenii protestează și la această oră.

Acesta a transmis că „vom învinge necuratul cu lumina înțelepciunii. Îi vom „rade” la alegeri, alegeri anticipate”

„Stimați concetățeni. Da, suntem umiliți, jefuiți, trădați. Oligarhii și-au consolidat poziția de capturare a statului moldovenesc. Avem o guvernare ilegală, născută prin fraudă și corupere. „Partenerii” au făcut o opțiune „geostrategică”, în detrimentul interesului oamenilor simpli. Și totuși, vă îndemn la calm și rațiune. Să manifestăm pașnic, democratic și legal. Să nu uităm: clădirile instituțiilor statului sunt un bun al tuturor, iar polițiștii sunt frații și copiii noștri. Noi vom învinge, dar calm și cu demnitate”, se mai arată în mesajul lui Sturza.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...