(LIVE VIDEO) Protest la Parlament: Polițiștii au intrat în forță în protestatari

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

În aceste momente, oamenii continuă să îşi manifeste nemulţumirea față de votul deputaţilor, după ce Legislativul a acordat vot de încredere Guvernului Filip.

20:30: Poliția a atacat protestatarii, intrând în forță în unul dintre grupurile aflate la una dintre intrările din Legislativ. Chiril Moțpan, membru al Platformei Demnitate și Adevăr, a ieșit cu capul însângerat. Valentin Dolganiuc, un alt membru al mișcării protestatare a spus că „poliția, la ordinul lui Plahotniuc, atacă manifestanții pașnici”.

motpan

19:55: Și Igor Dodon și Renato Usatîi s-au alăturat protestului, îndemnând la calm. Tot la această oră emisia Jurnal TV a fost sistată în rețeaua Moldtelecom.

19:52: Andrei Năstase, lider al Platformei Demnitate și Adevăr a făcut apel la calm, îndemnând protestatarii să se retragă și să nu forțeze intrarea în Parlament. Ei nu mai sunt aici. Noi continuăm protestele, dar vom face totul pașnic, fără a lovi polițiști.

18:35 Mai mulți protestatari au reușit să intre în clădirea Parlamentului. Ei scandează „Jos Mafia” și „Anticipate”.

Mai mulţi protestatari s-au îbrâncit cu poliţiştii, iar unii au dat jos gardul de protecție din jurul Parlamentului. La moment, protestatarii de la Parlament încearcă să spargă cordonul de poliţişti.

Oamenii cer să fie anulat votul din Parlament. Manifestanţii scandează „Iuda!”, „Jos mafia!” şi „Noi suntem poporul”, „Nu plecăm acasă”.

grt

12376194_10208718820387309_5073847618705261593_n


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...