Maria Ciobanu: Deputații au fost scoși din Parlament printr-o galerie secretă

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Deputații care au votat pentru învestirea Guvernului Filip au fost scoși din Parlament printr-o galerie secretă, susține Maria Ciobanu, parlamentar PLDM.

Ea a condamnat felul în care s-a desfășurat ședința Parlamentului de miercuri, invocând mai multe încălcări de procedură.

„De la declararea Independenței Republicii Moldova o rușine mai mare n-a mai cunoscut neamul nostru. Un Guvern venit pe furiș, cu persoane asupra cărora planează suspiciuni de corupție, a fost învestit în 34 de minute…

Ședința Comisiei parlamentare juridice, numiri și imunității, condusă de nănașa lui Plahotniuc, s-a desfășurat timp de 7 minute. Nici chiar Țuțu nu a avut nicio întrebare la candidatul Filip…”, a menționat Maria Ciobanu.

Totodată, ea a spus că deputații care au votat pentru învestirea acestui Guvern au fost scoți din Parlament printr-o galerie secretă.

„Premierul Filip a ieșit din incinta Parlamentului ca un criminal: tupilat și prin cordonul polițiștilor, deputații fiind scoși printr-o galerie secretă…”, a precizat deputatul.

Ea a avut și un mesaj pentru acești deputați.

„Voi, acei care ați votat acest schimonosit guvern, cum veți asigura stabilitate în SRL-ul lui Plahotniuc? Revolta poporului nu vă înspăimântă și nu Vă spune nimic? Veți da seama, aleși ai lui Plahotniuc! Vă vor blestema urmașii voștri!”, se arată în mesajul Mariei Ciobanu.

La această oră mii de oameni continuă să protesteze la Parlament, unii protestatari reușind să ajungă în incinta Legislativului.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...