(VIDEO) Probleme la „împărțirea” ministerelor în Guvernul Filip; Usatîi amână protestul de miercuri

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Primarul de Bălți Renato Usatîi anunță că amână organizarea protestului de miercuri, întrucât deputații din majoritatea parlamentară nu reușesc „să împartă” ministerele, iar Parlamentul nu se va întruni mâine pentru audierea programul de guvernare a Guvernului Filip.

Într-o înregistrare video plasată pe Facebook, Usatîi susține că miercuri nu va fi organizată ședința Parlamentului în cadrul căreia Guvernul Filip va cere vot de încredere din partea deputaților, asta după ce anterior își chema susținătorii la protest.

Usatîi motivează că, Liderul PL, Mihai Ghimpu, nu ar fi mulțumit de ministerele care îi revin partidului pe care îl conduce.

„Există probleme în alianță, din cauza lui Mihai Ghimpu, care nu este satisfăcut de ministerele care îi revin Partidului Liberal. Astfel, mâine nu vom organiza niciun protest. Mâine nu se organizează ședința Parlamentului, ci Biroul permanent al acestuia”, a declarat Renato Usatîi.

Завтра, в среду, заседания Парламента не будет. Отменяем протест, но остаёмся в режиме готовности номер 1.

Posted by Renato Usatii on 19 Ianuarie 2016

Pe agenda Parlamentului deocamdată nu figurează nicio ședință specială. Mai mult, până la această oră nu a fost convocat nici Biroul Permanent al Parlamentului, în cadrul căruia urmează să fie stabilită următoarea ședință.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...