13:03:21 25.04.2024
Stiri

De RÂSUL curcilor: L-au dus la mitingul PD şi l-au PIERDUT

Social 19.01.2016 10:16 Vizualizări1853 Autor: Galina Munteanu


De RÂSUL curcilor: L-au dus la mitingul PD şi l-au PIERDUT

UPDATE // Anatolie Malaieru a fost găsit. Potrivit polițiștilor, acesta s-ar fi rătăcit de săteni la protestul la care venise. Ulterior, bărbatul ar fi mers la Gara auto de unde a luat un microbuz spre satul Pereni, doar că nu cel din raionul Rezina, dar cel din raionul Hâncești. Acesta a ajuns acasă abia ieri, 18 ianuarie.

Un cetăţean din satul Pereni, raionul Rezina, a mers la mitingul de pe data de 13 ianuarie din municipiul Chișinău, organizat de Partidul Democrat, și s-a pierdut, scrie cuvântul.md.

Potrivit sursei, Anatolie Dumitru Malaieru, împreună cu alți circa 20 de consăteni și concubina sa au venit la miting, dar s-a pierdut.

Șeful Secției securitate publică de la Inspectoratul de Poliție din raionul Rezina, Veaceslav Dascăl, a declarat că, un timp, Anatolie s-ar fi aflat în scuarul Teatrului de Operă şi Balet alături de consăteni, apoi a spus că se duce să-şi cumpere ţigări şi nu s-a mai întors. După miting, l-au aşteptat un timp, l-au căutat, dar fără niciun rezultat.

Inspectoratul de Poliţie Rezina l-a anunţat pe bărbat în căutare. Acesta are 42 de ani, este de statură înaltă, slab, faţa de formă ovală, părul de culoare cafenie întunecată, era îmbrăcat în scurtă de culoare neagră, fes de aceeaşi culoare, pantaloni albaştri şi papuci negri, posibil are devieri psihice.

„Câţiva pereneni cu care am discutat vizavi de acest caz ne-au spus că, la mitingul sus-pomenit, din sat, la indicaţia unor şefi din raion, au fost duşi vreo 20 de oameni, majoritatea fiind persoane care au beneficiat în ultimul timp de ajutoare sociale. Malaireu ar fi la evidenţă la psihiatru şi posibil că ar fi încurcat autobuzul şi a plecat în altă direcţie, au menţionat consătenii”, scrie cuvântul.md.

Ala Popel, secretara Consiliului Local Pereni, a confirmat că majoritatea participanţilor la mitingul din 13 ianuarie se regăsesc în lista beneficiarilor de ajutoare sociale.

Primarul Dumitru Marchitan, ales pe lista PDM, a spus pentru sursa citată că la miting au plecat persoanele care au dorit să participe la această manifestaţie, precizând că nu are nicio informaţie că Malaireu ar avea probleme de sănătate.

Cei care cunosc informații despre locul aflării acestei persoane sunt rugate să anunțe la numărul de telefon 0254-2-29-80, 902 sau 0699455378.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md