A fost dus la mitingul PD-ului și s-a pierdut; Un cetățean este anunțat în căutare

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un cetăţean din s. Pereni, Rezina, Anatolie Dumitru Malaireu, împreună cu alţi circa 20 de consăteni şi concubina sa, a plecat pe 13 ianuarie la mitingul organizat la Chişinău de Partidul Democrat din Moldova şi s-a pierdut, relatează Cuvântul.md.

Conform informaţiilor oferite de Veaceslav Dascal, şeful Secţiei Securitate Publică a Inspectoratului de Poliţie Rezina, concubina lui Anatolie ar fi declarat că un timp dânsul s-a aflat în scuarul Teatrului de Operă şi Balet alături de consăteni, apoi a spus că se duce să-şi cumpere ţigări şi nu s-a mai întors. După miting l-au aşteptat un timp, l-au căutat, dar fără niciun rezultat.

Inspectoratul de Poliţie Rezina l-a anunţat pe A.Malaireu în căutare, menţionând că respectivul are 42 de ani, este de statură înaltă, slab, faţa de formă ovală, părul de culoare cafeniu întunecat, era îmbrăcat în scurtă de culoare neagră, fes de aceeaşi culoare, pantaloni albaştri şi papuci negri, posibil are devieri psihice.

af3f10c5ad14af132184398984c54da1

„Câţiva pereneni cu care am discutat vizavi de acest caz ne-au spus, că la mitingul suspomenit, din sat, la indicaţia unor şefi din raion, au fost duşi vreo 20 de oameni, majoritatea fiind persoane care au beneficiat în ultimul timp de ajutoare sociale. A.Malaireu ar fi la evidenţă la psihiatru şi posibil că ar fi încurcat autobuzul şi a plecat în altă direcţie, au menţionat consătenii”, relatează sursa citată.

Ala Popel, secretara Consiliului Local Pereni a confirmat, că majoritatea participanţilor la mitingul din 13 ianuarie se regăsesc în lista beneficiarilor de ajutoare sociale.

Primarul Dumitru Marchitan (ales pe lista PDM) ne-a spus, că la miting au plecat persoanele care au dorit să participe la această manifestaţie, precizând că nu are nicio informaţie că A.Malaireu ar avea probleme de sănătate.

Poliţia din Rezina a făcut apel către comisariatele de poliţie şi cetăţeni, ca dacă află ceva despre Anatolie Malaireu să telefoneze la numerele: 0254-2-29-80, 902, sau 0699455378.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...