EURO-2016: Peste 3,5 milioane de cereri pentru 800.000 de bilete destinate echipelor participante

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Peste 3,5 milioane de cereri de bilete la turneul final al Campionatului European din Franţa au fost înregistrate pe portalul oficial de vânzare a tichetelor, pentru 800.000 de locuri dedicate suporterilor celor 24 de naţionale calificate, informează site-ul UEFA.

Cele mai multe cereri de bilete sunt pentru meciurile Germania-Polonia (Saint-Denis, 16 iunie), Irlanda-Suedia (Saint-Denis, 13 iunie) şi Portugalia-Austria (Paris, 18 iunie). Cele mai numeroase aplicaţii provin din Polonia, Franţa, Austria, Irlanda şi Elveţia.

Procesul de vânzare a biletelor destinate fanilor naţionalelor participante s-a încheiat luni, la ora 13.00. După încheierea acestei faze, solicitările vor fi analizate de UEFA. Dacă numărul solicitărilor va depăşi cuantumul cotei alocate, forul fotbalistic european va efectua o tragere la sorţi. Toţi solicitanţii de bilete vor primi de la UEFA, la sfârşitul lui ianuarie-începutul lui februarie 2016, un e-mail, prin care vor fi informaţi dacă solicitarea lor a fost încununată de succes total sau parţial sau, respectiv, dacă solicitarea le-a fost respinsă.

Procesul de vânzare a biletelor continuă până al 1 februarie pentru suporterii care nu doresc să urmărească o anumită echipă naţională.

Turneul final al Campionatului European de fotbal se va disputa între 10 iunie şi 10 iulie, în zece oraşe din Franţa.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...