Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Adevărul Moldova”


Invitata rubricii de astăzi este Doina Stimpovschi.

„În ediția de mâine mediatizăm consultările politice de la Chișinău care par că nu se mai termină. Guvernul Filip va moșteni programul Guvernului Streleț, dau de înțeles deputații care au format noua majoritate. Programul de activitate al Guvernului Filip va avea ca scop principal implementarea Acordului de Asociere dintre Republica Moldova și Uniunea Europeană, a menționat premierul desemnat.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:11 0:00
Link direct

Fiscul a luat la ochi profesorii din Moldova. Este vorba despre o inițiativă a fiscului care a decis să nu mai prelungească patentele pentru profesorii care predau lecții suplimentare la diferite discipline. Experții în finanțele publice susțin că este vorba despre o decizie ilegală, care le taie speranța profesorilor cu salarii mizere de a obține niște bani în plus.

Tot în ediția de mâine aflați ce au citit moldovenii în anul 2015. „Chișinăul nostru necunoscut” de Iurie Colesnic s-a vândut ca pâinea caldă în librăriile Cartier în decursul anului trecut, devenind astfel cel mai bine vândut volum din cunoscuta rețea. Topul continuă cu volume celebre ale scriitorilor clasici basarabeni, pe locul doi la capitolul vânzări poziționându-se romanul „Frunze de dor” al lui Ion Druță și „Singur în fața dragostei” de Aureliu Busuioc.

Mai multe detalii citiți în ediția de mâine a ziarului Adevărul Moldova.”

  • 16x9 Image

    Nicu Gușan

    Sunt editor la Europa Liberă Moldova din 2022. Până atunci am făcut jurnalism radio, multimedia, documentare TV și reportaje video. Îmi place să cred că sunt omul orchestră în domeniu și știu să fac un produs cap-coadă, de la pre-documentare până la publicare și promovare. Jurnalismul digital, storytelling-ul social media și investigațiile sunt lucruri pe care le admir mai ales la colegii pricepuți în ale meseriei. Învăț în fiecare zi.

XS
SM
MD
LG