Una din victimele de la localul “La Soacră” a decedat

Ministerul Sănătății anunță că astăzi, 17 ianuarie 2016, un pacient care a avut de suferit în incendiul de la localul “La Soacră” din Piața Centrală a decedat.

Pacientul a suportat traumatismul combustional în urma deflagrației de pe data 9.01.2016, la data de 10.01.2016 a fost transferat în secția Terapie Intensivă a Centrului de Combustiologie unde a primit tratament în volum deplin.

La data de 15.01.2016, pe fondalul agravării stării generale s-a decis transferul pacientului în secția Reanimare al Institutului de Medicină Urgentă pentru tratament specializat complex, cu diagnosticul: Boala arsilor cu suprafata de 20%. Arsura căilor respiratorii gr.I-II. Decesul a survenit în urma decompensarii poliorganice pe fon de patologii concomitente.

Menționăm că medicii au depus eforturi maxime pentru salvarea vieții pacientului.

Student, jurnalist. Mai multe detalii la nicu.md.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.

Subiecte similare