Cei 7 deputați PLDM care îl susțin pe Filip: Streleț este frustrat

Cei șapte deputați liberal-democrați care au participat la formarea majorității parlamentare și care susțin candidatura lui Pavel Filip la funcția de prim-ministru au declarat că nu își retrag semnăturile. Asta după ce Valeriu Streleț a declarat că aceștia riscă să fie dați afară din partid după ședința Consiliului Politic Național al PLDM de astăzi.

“Valeriu Streleț este încă profund frustrat de faptul că nu are mandat de deputat, nu este prim-ministru, și noi îl suspectăm că el încearcă să folosească partidul în scopuri personale și chiar să-l distrugă”, a declarat pentru Deschide.MD deputatul Ion Balan, precizând că vorbește în numele a șapte colegi de-ai săi.

Și deputatul liberal-democrat Vladimir Hotineanu a făcut declarații pentru jurnaliști.

“Nu Streleț este cel care dictează ce trebuie de făcut”, a spus acesta pentru Pro TV.

[protv id=”1326881″]

Student, jurnalist. Mai multe detalii la nicu.md.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.