Un basarabean candidează la funcția de primar al sectorului 1 din București

Politicianul de origine basarabeană, deputatul în Parlamentul României Eugen Tomac, membru al Mișcării Populare, a anunțat că va candida la funcția de primar al sectorului 1 al capitalei României.

“Eu voi candida așa cum mi-au propus colegii. Am acceptat pentru că cred că pot face ceva pentru București și sunt onorat de acest lucru, să fiu candidatul Mișcării Populare la sectorul 1”, a declarat Eugen Tomac.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Conferință de presă după ședința Colegiului Național al Mișcăr…

Eugen Tomac va candida la funcția de primar al sectorului 1 din municipiul BucureștiLive aici: https://www.privesc.eu/arhiva/65201

Posted by Privesc.Eu on Saturday, January 16, 2016

Student, jurnalist. Mai multe detalii la nicu.md.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.