Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Şedinţă de clarificări în cadrul proiectului de reabilitare a străzilor din Chişinău

   2781

Circa 20 de reprezentanţi locali şi străini ai companiilor de reparaţie a drumurilor s-au întrunit miercuri, 15 ianuarie 2014 la întâlnirea de clarificări din cadrul proiectului "Chişinău - Proiect Sectorial de Drumuri Urbane", finanțat de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), Banca Europeană de Investiții (BEI) și Fondului Special de Energie Verde. De asemenea, participanţii au inspectat câmpul de lucru destinat reabilitării străzilor centrale și secundare.

Primăria municipiului Chișinău reamintește că pe 3 decembrie 2013, a fost lansată Invitaţia de participare la licitație internațională privind reabililtarea a trei străzi (Pachetul 1), în zona centrală a municipiului Chişinău: bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, bd. Constantin Negruzzi şi str. Vasile Alecsandri, cu scopul de a imbunătăți semnificativ infrastructura existentă prin:

- reabilitarea străzilor;

- implementarea unui sistem integrat de parcări stradale și a infrastructurii aferente;

- modernizarea iluminatului stradal.

Licitaţia este deschisă tuturor firmelor din orice ţară.

Ofertele urmează a fi depuse până la 12 februarie 2014, ora 12.00 (ora locală), la adresa: Direcţia Generală Transport Public şi Căi de Comunicaţie, Unitatea de Implementare a Proiectului.

Adresa: str. Serghei Lazo 18, Chişinău, Republica Moldova, MD-2004.

Cerinţele de calificare sunt expuse în invitația oficială.

http://www.ebrd.com/english/pages/workingwithus/procurement/notices/project/131203a.shtml