Comunicat de presă: PD regretă incidentul cu jurnaliștii

Partidul Democrat din Moldova regretă situația absurdă care a fost creată astăzi, la sediul nostru din Chișinău, și care a afectat posibilitatea reprezentanților mass-media de a relata evenimentele de la fața locului, potrivit unui comunicat de presă al formaţiunii.

“Ne cerem scuze față de jurnaliști pentru acest incident – care nu caracterizează nicidecum atitudinea noastră față de reprezentanții mass-media”, se spune în comunicat.

De asemenea, PDM afirmă că se delimitează în mod public de comportamentul paznicului angajat la sediul PDM din Chișinău. “De asemenea, ne delimităm în mod public de comportamentul paznicului angajat la sediul nostru din Chișinău, comportament pe care îl considerăm necivilizat și deplasat. Vom lua toate măsurile necesare pentru a evita repetarea acestei situații pe viitor și ne reafirmăm deschiderea de a continua colaborarea cu reprezentanții mass-media, în condiții de maxim profesionalism”, se mai spune în comunicat.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.