Mihai Ghimpu, salută decizia deputaților PLDM: „Cred în ei”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Partidul Liberal salută decizia deputaților PLDM, care vor vota pentru candidatul ce urmează a fi desemnat de PD la funcția de prim-ministru.

Declarații în acest sens au fost făcute, după consultările cu președintele Nicolae Timofti, de către președintele formațiunii, Mihai Ghimpu.

„Cred în colegii care și-au asumat această responsabilitate și cred că lucrurile se vor schimba în bine. Ajunge cât ne-am făcut de rușine în fața întregii lumi. E timpul să rezolvăm problemele țării și să respectăm ceea ce ne-am asumat în cadrul alegerilor”, a declarat Ghimpu.

Acesta a trasmis că, lucrul cel mai important la moment este succesul constituirii majorității parlamentare, care va genera schimbări.

De menționat că, 56 de deputați au semnat o declarație privind formarea unei majorități parlamentare absolute, prezentate președintelui Nicolae Timofti.

Potrivit declarației, din această majoritate fac parte 20 de deputați PD, 15 din cadrul Platformei Social-Democrate (formată din cei 14 comuniști plus Petru Știrbate), 13 deputați liberali precum și 8 liberal-democrați.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...