Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudia Radu, a declarat că a fost anunţat la numărul 112 faptul că o persoană a fost împuşcată pe fondul de vânătoare din Tătuleşti. ''A fost chemată ambulanţa care a constatat decesul persoanei împuşcate, este vorba de primarul comunei Tătuleşti'', a menţionat Radu.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Olt, medicul Marian Furtună, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, că apelul la 112 la fost înregistrat în jurul orei 11,11 iar primarul împuşcat la vânătoare a fost dus cu o maşină particulară până în localitatea Jitaru (Scorniceşti), de unde a fost preluat de o ambulanţă.

Furtună a precizat că nu au fost efectuate manevre de resuscitare pentru că trecuseră mai mult de 30 de minute de la momentul în care edilul nu mai prezenta semne vitale. "Se pare că a fost împuşcat în zona inimii, într-o pădure din localitatea Tătuleşti. A fost adus cu o maşină particulară până la Jitaru, unde s-au întâlnit cu Ambulanţa. Nu s-au făcut manevre de resuscitare pentru că trecuseră mai mult de 30 de minute de la momentul în care a fost împuşcat şi nu mai prezenta semne vitale", a spus Furtună.

Cercetarea cauzelor şi condiţiilor producerii accidentului este coordonată de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Procurorul Amina Pantelimon, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, a declarat că echipa de cercetare şi procurorul care va coordona cercetările se îndreaptă spre zona în care a fost împuşcat primarul.