Principală  —  Ştiri  —  Diverse   —   TVR Moldova: program special de…

TVR Moldova: program special de sărbători

TVR Moldova a pregătit un program special de sărbători, luând în considerare faptul că majoritatea românilor de peste Prut sărbătoresc Crăciunul pe data de 7 ianuarie. Astfel, postul Tv a inclus pentru această perioadă programe speciale de folclor, tradiţii şi divertisment.

Miercuri, în Ajun, cu începere de la ora 18.00, telespectatorii vor putea urmări o ediţie specială “Tezaur folcloric” de sărbători, urmată, la 18.50, de colinde interpretate de Angela Gheorghiu.

De la ora 21.00, se deschid porţile comediei, cu filmul “Să ningă de Crăciun”, în regia lui Harvey Frost şi avându-i în distribuţie pe Candace Cameron Bure, Jesse Hutch, Alan Thicke.

De la ora 22.30, echipa TVR Iaşi aduce tradiţii de sărbători din Bucovina, urmate, la 23.15 de colinde la Sadova. Seara se încheie cu divertisment asigurat de trupa The Sky, singura formaţie de dans irlandez şi step din România, într-un spectacol eveniment intitulat “Ultimii dansatori ai lui Moş Crăciun”.

Joi, 7 ianuarie, programul de sărbătoare continuă, fiind presărat cu ediţii speciale “Tezaur folcloric”, colinde aduse de soprana Angela Gheorghiu şi, la ora 21.00, filmul “O noapte minunată”, în regia lui Robert Young, cu Julie Andrews, James Garner.

Filmul spune povestea lui Robert Woodword, care îşi vizitează soţia internată într-o casă de sănătate. Din pricina unei furtuni de zăpadă, el nu găseşte un taxi care să-l ducă înapoi acasă şi acceptă invitaţia unei doctoriţe: Catherine, care se oferă să-l ia cu maşina. Dar vremea rea nu le permite celor doi să ajungă prea departe. Noaptea petrecută împreună într-o cabană pustie pare a fi începutul unei emoţionante poveşti de dragoste.

Apoi, seara se încheie cu colinde şi obiceiuri de sărbătoare din Banat, de la ora 23.30.