Arestat în Italia! Un moldovean de 22 de ani l-a înjunghiat pe iubitul surorii sale

Un moldovean de 22 de ani a fost reţinut de poliţia din Italia, după ce a încercat să omoare un bărbat. Făptașul l-a înjunghiat pe prietenul surorii sale, un suedez originar din Moldova, în plină stradă, în orașul Mestre. Deocamdată nu se ştie cauzele acestei tentative de omor.

Presa locala scrie ca moldoveanul l-a înjunghiat pe iubitul surorii sale din spate cu un cuţit de bucătărie, în timp ce victima împreună cu iubita sa şi încă un prieten mergeau pe stradă. Tânărul de 23 de ani a căzut la pământ şi a pierdut mult sânge.

Lama cuţitului a trecut pe lângă plămâni. La fata locului au venit medici şi poliţişti, iar victima a fost transportată la spital. Aceasta se află în stare critică, însă medicii susțin că are șanse de recuperare.

Unele publicaţii au scris că moldoveanul de 22 de ani ar fi avut probleme psihice, fiind anterior penalizat pentru furt și consum de droguri. Acesta a fost reţinut, fiind acuzat de tentativă de omor.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.