00:22:33 17.04.2024
Stiri

Numele unui MINISTRU al Cabinetului propus de Ion Sturza, CUNOSCUT: „Vom lucra non-stop pentru a implementa reformele propuse”

Politică 01.01.2016 14:07 Vizualizări3239 Autor: Ziarul National
Numele unui MINISTRU al Cabinetului propus de Ion Sturza, CUNOSCUT:  „Vom lucra non-stop pentru a implementa reformele propuse”


Premierul desemnat, Ion Sturza, va prezenta sâmbătă membrii noului Guvern tehnocrat, iar unul dintre aceștia a confirmat că e gata să vină în R. Moldova pentru a semna declarația de integritate duminică. E vorba de Alexandru Machedon, patronul rețelei „StarNet”.

„Salutari din Aeroportul Geneva. Astăzi mă întorc la Chișinău. Am o misiune strategică și importantă în noul Guvern tehnocrat, care va fi sau nu votat în Parlament, luni 4 Ianuarie”, a scris Machedon pe o rețea de socializare.

Acesta a declarat că e gata să semneze declarația de integritate, așa cum o cere premierul desemnat Ion Sturza. „Duminică, 3 ianuarie, voi semna declarația de integritate și cu nerăbdare aștept să discutam împreună cu colegii propunerile pentru noul program de guvernare. Cu așa om, lider și prim-ministru ca Ion Sturza, sunt motivat și gata să-mi utilizez capacitățile la maximum. Vom lucra non-stop pentru a implementa reformele propuse!”, a promis Alexandru Machedon.

Premierul desemnat Ion Sturza a anunțat că în echipa sa se vor regăsi și membri ai actualului Guvern, doar că aceștia vor trebui să semneze declarația de integritate și să-și suspende calitatea de membru de partid. Sturza va merge luni in Parlament și va cere votul de încredere de la parlamentari.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md