Actorii își sărbătoresc astăzi ziua profesională

În aceste ultime zile ale lui decembrie, când trăim sentimente de bucurie, regrete și speranțe la cumpăna dintre ani, sărbătorim una dintre cele mai sublime profesii – Ziua Actorului.

Este ziua când marcăm activitatea celor care își sacrifică viața și familia în numele spectatorilor, fiindu-le alături chiar și în aceste zile de sărbătoare. Întruchipați în personaje și confundați în tot felul de roluri, actorii ne oferă adevăruri pe care noi, spectatorii, nu avem curajul să le descoperim, făcându-ne astfel mai sinceri cu noi înșine și cu cei din jur.

Adevărați promotori ai valorilor culturale și mesageri ai frumosului, Dumneavoastră, dragii noștri actori, ne umpleți viața de sens și culoare, ne fredonați sufletele în trăiri și emoții, iar prin vocația artistică desăvârșită faceți această lume mai bună.

La mulți ani, roluri cât mai inspirate și spectatori pe măsură!

Student, jurnalist. Mai multe detalii la nicu.md.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.