09:02:54 20.04.2024
Stiri

Încă un TROLL, DECONSPIRAT de fostul vicepremier Alexandru Muravschi

Politică 27.12.2015 15:31 Vizualizări3717 Autor: Ziarul National
Încă un TROLL, DECONSPIRAT de fostul vicepremier Alexandru Muravschi facebook.com


Fostul viceprim-ministru, ministru al Economiei, Alexandru Muravschi, demască o nouă făcătură a așa-zișilor trolli care îl acuză pe premierul desemnat, Ion Sturza, că ar fi dat pe bănuți Fabrica de ciment de la Rezina unei companii franceze, lăsând astfel fără lucru 500 de oameni.

„Încă o poveste strașnică despre „crimele” candidatului la funcția de prim-ministru Ion Sturza a început să circule pe internet. Un oarecare blogger Ionel Pușcaș scrie că Fabrica de ciment de la Rezina, cu perspective mari de dezvoltare și care abia obținuse nou utilaj din Belgia, a fost cedată pe bănuți francezilor. Astfel, 500 de muncitori și-au pierdut locul de muncă.

Am câteva observații de făcut. În primul rând, nu am idee cine este acest Ionel Pușcaș. Nu am văzut să fi publicat ceva anterior, analize economice sau politice. De aceea, pot spune cu deplină încredere că nu e decât un nou troll, cu o sarcină primitiv de simplă.

Trollul scrie că privatizarea fabricii a avut loc în perioada în care prim-ministru era Ion Sturza, iar șef al Departamentului privatizare – Vlad Filat. Îmi amintesc bine de acest caz. Pe atunci, Filat era ministru de stat, iar șef la privatizare era Alexandru Oleinic, iar superiorul lui eram eu, în calitate de ministru al Economiei”, scrie Muravschi.

Fostul vicepremier își amintește cum a întreprins o vizită la acea fabrică și a găsit-o într-o stare de degradare de nedescris.

„Care 500 de lucrători? Câțiva oameni care hoinăreau pe teritoriul mort. Era clar că, dacă nu vom găsi un investitor, uzina putea fi făcută una cu pământul”, descrie situația fostul oficial.

Muravschi face precizări și despre dezvoltarea de mai departe a fabricii, după venirea investitorilor.

„Eu nu am „cartușe”, doar „obuze”. Alexandr Muravschi le are. Mulțumesc!”, a comentat Ion Sturza la explicația dată de fostul său adjunct.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md