Sturza nu vrea să se întâlnească cu Șor: “Știți atitudinea mea”

Prim-ministrul desemnat, Ion Sturza, se va întâlni cu primarul Chișinăului, Dorin Chirtoacă, cu başkanul Găgăuziei, Irina Vlah, însă nu și cu primarul de Orhei, controversatul om de afaceri Ilan Șor. “Este la Orhei primar? Eu cu cel care pune panseluțe prin oraș din banii furați nu mă întâlnesc și știți atitudinea mea față de tipul respectiv”. Declarațiile au fost făcute după întâlnirea lui Sturza cu primarul din Bălți, Renato Usatîi.

Ion Sturza a mai declarat că va încerca totuși să obțină o întâlnire cu reprezentanții Partidului Democrat, inclusiv Vlad Plahotniuc. Până acum, aceștia nu i-au răspuns nici pozitiv, nici negativ la prima cerere de întâlnire.

[privesc-eu id=”65040″]

[interaction id=”567f0f03e6e311024a592443″]

Student, jurnalist. Mai multe detalii la nicu.md.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.