Ion Sturza așteaptă propuneri privind activitatea următorului guvern

Prim-ministrul desemnat Ion Sturza a făcut public un formular prin care internauții pot propune “idei de acțiuni concrete pe care Guvernul să le implementeze”.

Consider că fiecare cetățean are dreptul să vină cu propriile viziuni și propuneri care să poată să se regăsească pe agenda Guvernului. Vă rog să descrieți propuneri clare de politici pe domenii pe care să le elaboreze și realizeze executivul.

Textul maxim a unei propuneri este de 1000 caractere. Toate viziunile vor fi sistematizate și incluse în sinteza de propuneri pentru Programul de Activitate a Guvernului. Potrivit autorilor, un grup de voluntari din societatea civilă s-a oferit să realizeze acest efort.

Formularul poate fi accesat aici.

[interaction id=”567f0f03e6e311024a592443″]

Student, jurnalist. Mai multe detalii la nicu.md.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.