James D. Pettit: Luptele politice întârzie implementarea reformelor de care are atât de mult nevoie Moldova

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Ambasadorul SUA la Chişinău, James D. Pettit, afirmă că luptele în care s-au antrenat politicienii de la Chişinău întârzie implementarea reformelor de care are nevoie în mod urgent Republica Moldova.

Ambasada Statelor Unite ale Americii la Chișinău s-a expus printr-o postare pe Facebook cu privire la situația politică din țară dar și procesul de negocieri în care sunt implicate partidele de la conducere.

„Să încercăm un mic sondaj. Ce cred moldovenii că ar trebui să se întâmple în viitorul apropiat în procesele politice din ţară? SUA urmăresc ca în Moldova să aibă loc un proces democratic şi transparent, iar provocările cu care se confruntă în prezent sunt prea puternice pentru a fi ignorate. Partidele politice din Moldova, care pretind că activează în interesul ţării, trebuie să participe activ şi transparent în consultările pentru a depăşi impasul actual. Luptele politice întârzie implementarea reformelor de care are atât de mult nevoie ţara. Tu ce crezi?”, este mesajul postat pe pagina Ambasadei SUA.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...