Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Maratonul de Crăciun, ediția a…

Maratonul de Crăciun, ediția a treia

Dimineața posomorâtă de duminică, 20 decembrie, nu i-a speriat pe chișinăuienii care s-au grăbit să ajungă la Maratonul de Crăciun.

Organizatorii evenimentului au reușit să creeze atmosfera de sărbătoare în centrul capitalei. Astfel, muzica răsuna, acadelele și jucăriile de pluș nuanțau traseul, iar Moș Crăciunii se plimbau rătăciți, încălzindu-se cu un ceai fierbinte.

Cei prezenți la cea de-a treia ediție a Maratonului, au fredonat piesele de Crăciun, și-au pus numerele de participare pe tricouri, veste, sau cărucioarele micuților, au făcut rezerve de cutii în care aveau să adune darurile oferite de elfii, care îi așteptau la fiecare intersecție a traseului, și-au potrivit căciulile de Moș Crăciuni și au făcut câteva fotografii. După un exercițiu amuzant de încălzire, care a îmbujorat și a implantat zâmbetele largi pe fețele celor prezenți a urmat și cursa.

La fiecare intersecție, ei s-au bucurat de cadouri din partea sponsorilor evenimentului, care au fost împărţite de ajutoarele lui Moş Crăciun. Iar la finiş, maratoniştii au fost răsplătiţi cu câte un covrig, oferit pe post de medalie, pe care l-au înfulecat cu poftă, nu înainte de a fi fotografiați și felicitați.

Scopul organizării Maratonului de Crăciun este de a aduce magia sărbătorilor în inima fiecărui om.