Nume
Parola
Vizualizări: 4616
Comunicat informativ privind procesarea declaraţiilor pe venit şi proprietate pentru CNI
mun. Chisinau, 22 Decembrie 2015 — Anul curent procesarea declaraţiilor pentru Comisia Naţională de Integritate este asigurată de către Î.S. ,,Fiscservinform”. De menţionat că în 2015 acest proces este mai complex decât anul precedent, fiind necesar de a indexa manual circa 60 de metadate pentru declaraţie, cu folosirea calificatoarelor din mai multe registre de stat.

Totodată, la momentul exportului declaraţiilor procesate în cadrul SIA ,,e-Integritate” există un mecanism complex de verificare a metadatelor, care în cazul necorespunderii criteriilor de verificare urmează să fie racordate manual.

Î.S. „Fiscservinform” garantează plasarea tuturor declaraţiilor cu privire la venituri şi proprietate şi a declaraţiilor de interese personale pe portalul www.declaratii.cni.md până la finele anului curent şi îşi asumă obligaţiunea de corectare a omisiunilor tehnice admise la plasarea declaraţiilor pe portalul menţionat.

În cazul apariţiei unor dificultăţi la vizualizarea informaţiilor plasate, Vă rugăm să ni le comunicaţi pe adresa de e-mail: fiscservinform@fsi.fisc.md.
Pentru a obţine informaţii suplimentare,ne puteţi apela şi la numărul de tel (022)822-000.