Roma are un parcurs dezastruos, având o serie de şapte partide fără victorie în toate competiţiile, iar fanii şi-au pierdut răbdarea. Au ameninţat că vor boicota meciurile echipei favorite, până la demiterea antrenorului francez, şi au aruncat cu ouă azi-noapte, asupra bazei de pregătire a echipei capitoline. Jucătorii au găsit înainte de antrenamente pancarte cu mesaje dure de la fani: ”Nu meritaţi să îmbrăcaţi aceste tricouri” fiind cel mai ”cuminte” dintre ele.

Potrivit site-ului Eurosport Italia, Bogdan Lobonţ ar urma să preia frâiele echipei capitoline, după demiterea lui Rudi Garcia, care ar urma să fie demis indiferent de rezultatul partidei cu Genoa. Goalkeeperul român, foarte iubit şi respectat în vestiarul echipei, ar urma să antreneze echipa până la vară, conform sursei citate.

De altfel, coincidenţă sau nu, cu două zile în urmă, Bogdan Lobonţ a fost admis la Cursul de bază de Certificare pentru Antrenori, care se va ţine pe 18 ianuarie 2016, la Roma. Pe listă sunt preadmişi 48 de ”cursanţi” şi două ”cursante” la proba de teorie, dintre care, după proba practică, care va avea loc pe 9 ianuarie, vor fi admişi 38 de bărbaţi şi două femei.

Lobonţ a avut cel mai mare punctaj la proba teoretică, cu un total de 113 puncte, mult peste următorii clasaţi. Al doilea cel mai mare punctaj este de 42,1 puncte!