Pe lângă mămici cu pici sau cu burtici, i-au fost alături şi colegii. Lilu, Daniela Jenunchi şi Andrei Porubin şi-au împărtăşit din plin din impresii. Lilu a mărturisit că a dăruit deja o carte „Îngerii Mării” la un centru de copii unde a avut o filmare astăzi. Mai mult, amfitrioana de la Deşteptarea a spus că a fost plăcut surprinsă să o redescopere pe Stela Popa şi să o vadă în postura de autoare de cărţi pentru copii. „După naştere, mămicile se schimbă. Asta s-a întâmplat şi cu Stela. Or, această postură de mămică fericită şi împlinită o prinde de minune”, a spus Lilu.

Şi Daniela Jenunchi a fost impresionată de talentul prezentatoarei de la pupitrul ştirilor Jurnal TV în ale poveştilor. „Îţi doresc să scrii la fel de bine şi pe mai departe. Aşteptăm cărţi la fel de inspirate. Spun asta pentru că lecturarea acestei cărţi-poveste m-a captivat în totalitate”, a mărturisit frumoasa blondă de la Veranda.

Şi colegul ei de emisiune Andrei Porubin şi-a amintit de copilărie când a răsfoit paginile din „Îngerii Mării”. A făcut-o pe Stela Popa chiar un fel de „bunică povestitoare de poveşti” pentru toţi picii care vor răsfoi noua apariţie editorială.

La rândul său, Stela Popa a divulgat motivul care a făcut-o să aştearnă pe foaie această minunată poveste, transformată apoi, cu ajutorul ilustratoarei Stela Damaschin-Popa şi a Editurii Cartier, într-o carte-poveste. „Am avut nevoie să scriu şi să atrag prin această poveste atenţia lumii. Am avut nevoie de o împăcare cu mine şi cu restul lumii. Atâţia copii nevinovaţi se prefac în îngeri! Cine scrie despre ei? Cine se gândeşte la tragediile prin care au trecut?”. Autoarea cărţii „Îngerii Mării” a avut un discurs emoţionant care a înduioşat mămicile până la lacrimi.

Cartea-poveste „Îngerii Mării” a apărut la Editura Cartier şi se găseşte în toate librăriile bune. Pentru că un prim stoc a fost epuizat la lansare, editura a decis să prelungească oferta de 53 de lei per carte până la sfârşitul anului. Stela Popa mărturiseşte: „Vreau ca această carte să fie sub bradul oricărui copil care şi-o doreşte. Iată de ce am făcut tot posibilul ca părinţii să şi-o poată permite pentru a-şi bucura îngeraşii”.

CD-urile audio-video cu vedetele-mămici citind cartea „Îngerii Mării” au fost epuizate în câteva minute de la începutul lansării.