Usatîi spune de ce apropiații lui Vlad Filat au depus depoziții împotriva ex-premierului

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, spune că împotriva ex-premierului Vlad Filat, care se află acum în închisoare fiind bănuit de acte de corupție, depun mărturii oameni din aturajul acestuia.

„Filat va fi condamnat la 15 ani, cel puțin. Asta e cu siguranță”, a spus Usatîi în cadrul clubului de presă “Rezonanța socială”.

Usatîi a apus că “foștii lui oameni – a lui Filat – n.r.” depun împotriva sa mărturii.

„Filat practic nu avea grijă de ei, nici măcar de oamenii din anturajul său. Rugați-l să întoarcă 10 milioane, pentru ca el să iasă din închisoare și Filat va spune: “Nu, eu stau. L-au turnat pe Filat, altfel spus. De fapt, acestui episod trebuie pus punct. Au mai rămas câteva istorii cu Banca de Economii, în rest, eu nici nu voi mai pomeni despre Filat”, a menționat acesta.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.