Anatol Durbală – Actor la Teatrul Naţional „Mihai Eminescu” din Chişinău, actor de film, lector universitar la „Academia de Muzică Teatru şi Arte Plastice” din Chişinău, regizorul filmului „Ce lume Minunată” bazat pe evenimentele din 7 aprilie. În 2009, Val Butnaru i-a propus rolul de prezentator al emisiunii „Ora de Ras” de la Jurnal TV şi a acceptat din prima. Mai ales că pentru aceasta nu era nevoie să se lase de actorie.

Nu a avut o copilărie deosebită de cea a semenilor săi. Atâta doar că cel mai bun prieten al său era... cartea. Şi era eminent la toate disciplinele. Profesorii luptau, neoficial, între ei ca să-l trimită la olimpiade. Fiecare la disciplina lui.

Povestea de viaţă a actorului, prezentatorului şi regizorului Anatol Durbală e mai profundă decât v-aţi fi imaginat. N-a fost şi nu este omul care să se împleticească printre secrete şi dificultăţi.

În scenă, la televizor şi în viaţa reală îi place să fie adevărat chiar dacă profesia îi dictează să joace roluri. Cum îi reuşeşte acest lucru, puteţi afla mâine, în cadrul seminarului motivaţional „Riscurile Meseriei”.

La seminarul de mâine Anatol Durbală va deschide cartea în care a adunat toate căderile şi urcuşurile din întreaga sa activitate profesională. Startul evenimentului va fi dat la ora 19:00.