(video) „Vorbesc în română, că ei nu înțeleg. Dacă spun ceva în engleză sunt agent”: Maxim Galkin și-a surprins fanii din Moldova cu un discurs în română

Comedianul Maxim Galkin și-a surprins ieri fanii de la Chișinău cu un discurs în limba română, în cadrul show-ului de la Palatul Național. Artistul a povestit să a început să învețe limba română, întrucât tot ce spune la concerte este foarte monitorizat în Rusia.

Foto: UNIMEDIA

„Salut Chișinău! Nu ne-am văzut demult. Am început să învăț limba română, pentru că tot ce spun la concerte este acum foarte atent monitorizat în Rusia. Mai ales Soloviov și Simonian. Prin urmare, astăzi, de dragul conspirației voi vorbi doar românește și voi glumi, de asemenea, românește.

Cred că multă lume s-a temut că o să glumesc doar în română, ei bine, nu vă fie teamă, în sală am cunoscuții mei din Rusia, ei deloc nu înțeleg ce se petrece”, a spus Galkin în română.

Interpretul rus Maksim Galkin a venit cu o adresare video, după ce ar fi fost declarat „agent străin”, în Rusia. Acuzațiile ar fi fost făcute de Ministrul Justiției, sub pretextul că artistul ar fi primit „resurse financiare din Ucraina de pe care făcea activitate politică”. În acest context, umoristul a declarat că „sinceritate și onestitatea nu se achită la oamenii decenți”.


Pub