(video) Constantin Moscovici, cetățean de onoare al Chișinăului. Oaspeți de peste Prut, prezenți la sărbătoare: Am avut parte de momente înălțătoare aici

Renumitul naist Constantin Moscovici a devenit astăzi, de hramului capitalei, cetățean de onoare al Chișinăului. Artistul s-a arătat extrem de emoționat. „Să iubim acest oraș, care a devenit mai frumos, mai luminos”, a declarat Moscovici. La sărbătoare au fost prezenți și oaspeți de peste Prut, reprezentanți ai autorităților locale. În scurt timp, pe scena din Piața Marii Adunări Naționale va începe un concert de zile mari, iar surpriza serii este Carla's Dreams.

Foto: FB

„Mulțumesc domnului primar și celor care au votat pentru acest titlu onorific, e o mândrie pentru mine. Să iubim acest oraș, care a devenit mai frumos, mai luminos și să păstrăm ceea ce avem”, a declarat renumitul naist Constantin Moscovici.

„Vin de la granița cu Ungaria și Ucraina. Am făcut un drum lung, dar ne-am încărcat cu energie atât de pozitivă aici. Momente înălțătoare prin tot ceea ce au dăruit unii din cei mai de seamă oameni ai Chișinăului, trăiri pe care nu le-am mai avut de mult. Oamenii din Chișinău sunt cu mult suflet, cu aplecare spre tot ceea ce înseamnă uman și aceasta nu poate să nu te miște până în adâncul sufletului. E o mare bucurie că mă aflu aici”, a spus Ovidiu Duma, primarul orașului Ardud, județul Satu Mare.

„La mulți ani celor din Chișinău, celor din Republica Moldova și chiar dacă este toamnă, sunt zilele Chișinăului și soarele ne face cu ochiul, ceea ce înseamnă că cei din Chișinău se bucură, le place orașul, istoria. Văd oameni care doresc să facă un viitor și pentru copiii lor. Chișinăul e administrat de oameni destoinici , care dau o șansă și tinerii generații. Am văzut istoria de artă pe viu aici de la marele Doga, Botgros. Fiți fericiți, aici există o șansă”, a declarat Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean Buzău.

Chișinăul își sărbătorește astăzi hramul. Astăzi, capitala țării noastre împlinește 586 de ani.


Pub