Petrece a doua zi a Hramului orașului Chișinău într-un mod deosebit. Unde poți merge sâmbătă, 15 octombrie

Andriyko Podilnyk

Începem weekendul cu o sărbătoare. Mâine, 15 octombrie, celebrăm a doua zi a Hramului orașului Chișinău. Astfel, #diez îți propune o listă de evenimente unde poți petrece această sâmbătă într-un mod cât mai frumos. Nu ezita și celebrează continuarea frumoasei date aniversare a orașului de 586 de ani.

Hram Fest – târg de produse locale

Pe 14 și 15 octombrie, între orele 9.0 și 18.00, de Ziua Orașului Chișinău, vino la târg de produse locale pe strada Aleksandr Pușkin.

Sursă foto: Facebook/la Moldova Acasă

Festivalul de Film LGBT 2022

Festivalul de Film LGBT, ediția a II-a, aduce cele mai noi filme, despre și cu persoane LGBT+ din toată lumea. Programul festivalului include filme de ficțiune, documentare, de scurt și lung metraj de pe toate continentele.

Acest eveniment este organizat în cadrul festivalului Coming Out Days Fest 2022, la Digital Park, iar intrarea este gratuită.

Sursă foto: Facebook/Centrul GDM

Spectacolul „Lecția”

Teatrul Național „Eugene Ionesco” vă invită la spectacolul „Lecția” care este o piesă într-un act, o satiră hilară a educației bazată pe absurd. Lecția prezintă portretul profesorului megalomaniac, el însuși o victimă, reflectă o satiră neagră a acaparării puterii.

Informații despre bilete aflați la casa teatrului la numerele de telefon 022-233-833 sau 079-233-833) ori pe iticket.mdPrețul biletelor variază între 100 și 800 de lei.

Sursă foto: Facebook/Teatrul Naţional Eugene Ionesco

Spectacolul „Tata” de Dumitru Matcovschi 

Considerată ca fiind o reflecție a problemelor morale și sociale din societate după încheierea celui de-al doilea război mondial, piesa ”Tata” pune accent pe înțelegerea și interpretarea acelor momente de către contemporani.

Bilete sunt disponibile pe iticket.md sau pot fi rezervate la numărul de telefon +373 222 26 520 

Sursă foto: Facebook/Teatrul Republican „Luceafărul”

Spectacolul „Destin”

Spectacolul este un „puzzle” bazat pe trăirile lăuntrice, îmbinat cu expresia corporală. Cinci actori vorbesc prin text și mișcare, despre micile mari paradoxuri din viața noastră, de acele imperfecțiuni care ne unesc și ne îndepărtează în același timp.

Prețul unui bilet este de 150-200 de lei, pentru elevi și studenți – 100 de lei (la prezentarea carnetului de elev sau student). Acestea pot fi procurate online pe iticket.md ori rezervate la numărul de telefon: 060 441 471.

Sursă foto: Facebook/Teatrul Alexei Mateevici

Felicitări cu Hramul Orașului!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente