Cu BMW-urile în PMAN. Părinți și copii, invitați la demonstrații despre siguranța în trafic: La ce concursuri vor putea participa

Copiii de toate vârstele și părinții acestora sunt invitați, duminică, la un eveniment dedicat acțiunii sociale „Ziua siguranței”. Manifestația va avea loc în Piața Marii Adunări Naționale, începând cu ora 10:00. Forțele de ordine ale MAI vor organiza diverse concursuri, prezentări de tehnică specială, aplicații demonstrative și simulări de situații.

Foto: politia.md

Evenimentul face parte din cadrul acțiunii sociale „Ziua siguranței'' și are drept scop asigurarea unui mediu de securitate în comunitate, precum şi protejarea vieţii şi sănătăţii cetăţenilor.

Copiii vor putea participa la concursuri interactive, vor asista la prezentări de tehnică specială, aplicații demonstrative și simulări de situații.

Totodată, se vor desfășura concursurile „Cel mai bun pieton” și „Cel mai bun biciclist”, precum și concursul de desen pe suport de hârtie cu tematica: „Copilărie în siguranță”.

De asemenea, vor putea asista la exercițiile practice privind frânarea în situații critice ale Asociației BMW Club Moldova, dar și la prezentarea numărului artistic cu implicarea cavaleriștilor din cadrul INSP.


Pub