În această duminică, toți copiii sunt invitați la spectacole gratuite de teatru în capitală. Care este programul

teatru de papusi
Foto: afisha.md

Primăria Municipiului Chișinău a informat că în continuare în centrul capitalei vor fi organizate spectacole în aer liber gratuite de teatru de păpuși pentru copii.

Astfel, duminică, 18 septembrie 2022, între orele 11.00 și 18.00, în scuarul „Mihai Dolgan” de pe strada Bulgară 43, vor fi prezentate piesele de teatru „Gâștele sălbatice” (poveste populară) al Teatrului de păpuși „Pinocchio” și „Motanul Leopold” (de Arcadie Hait) al Teatrului de păpuși „Guguță”.

În acest context, Primăria Chișinău invită copiii, împreună cu părinții, buneii și toți cei interesați, să vizioneze și celelalte spectacole care vor fi desfășurate pe parcursul lunii septembrie curent.

Programul următoarelor spectacole:  
# sâmbătă, 24 septembrie 2022, ora 14.00 și 18.00, în grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”, va avea loc reprezentarea „Incursiuni în lumea teatrului de păpuși. Jocuri de animație” și spectacolul Motanul Leopold” (de Arcadie Hait) al Teatrului de păpuși „Guguță”;
# duminică, 25 septembrie 2022, ora 11.00 și 13.00, în Scuarul „Mihai Dolgan” (str. Bulgară, 43), va avea loc spectacolul „Puișorul de aur” (de Vladimir Orlov) al Teatrului de păpuși „Pinocchio”.


De asemenea, în acest weekend, în capitală vor fi vor fi organizate mai multe iarmaroace cu produse și mărfuri autohtone.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente