Bărbatul, care a agresat sexual o copilă în scara unui bloc și cel căutat „pentru mai multe infracțiuni", e aceeași persoană: Anunță poliția, dacă l-ai recunoscut

Bărbatul care apare în imagini, căutat pentru mai multe infracțiuni este aceeași persoană care a agresat sexual o copilă în scara unui bloc. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA Diana Fetco, șefa Secției Comunicare și Protocol a Inspectoratului General al Poliției.

Foto: captură video

Inspectoratul General al Poliției solicită ajutorul cetățenilor în identificarea, depistarea și reținerea persoanei care apare în imaginile atașate. Acesta ar fi săvârșit un șir de infracțiuni grave.

Mama copilei care a fost agresată sexual de un individ, în scara unui bloc de la Buiucani, a sesizat Poliția, după ce fetița i-a povestit ce i s-a întâmplat. „Pe acest caz a fost pornit un proces penal în baza articolului 173, Cod Penal, „Hărţuirea sexuală”, iar suspectul urmează a fi identificat și reținut”.

Cazul șocant a avut loc în scara unui bloc din sectorul Buiucani al capitalei. Un bărbat a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce atingea în locuri intime o copilă care încerca să urce scările cu bicicleta sa.


Pub