Ce faci vineri seara. Cinci recomandări de evenimente la care să mergi în ajun de weekend

evenimente-920×613-920×613

Potrivit unui studiu realizat de psihologii de la Universitatea din Lincoln ziua de vineri este percepută drept cea mai fericită zi a săptămânii. Echipa #diez îți asigură buna dispoziție, prezentând o listă variată de activități, care te vor ține ocupat(ă) mâine.

Potrivit psihologilor, odihna și relaxare sunt necesități vitale, care au legătură directă atât cu sănătatea fizică cât și cu sănătatea emoțională. Pentru a rămâne plin de energie și entuziasm în ajun de weekend, îți propunem 5 evenimente la care poți să mergi mâine.

Curs de prim ajutor

Balkan Medica/Facebook

„Med Club Moldova” vă invită mâine la Balkan Clinica pentru a învăța cum trebuie să acționați în situații de urgență. Cursul include mai multe etape și constă în efectuarea manevrelor practice pe manechine adult/copil, în grupuri de până la 20 persoane.

Înregistrările se fac în baza formularului.

Pentru mai multe detalii accesați link-ul sau apelați la numărul de telefon 060 592 221.

Concert de muzică Jazz

Keller Holz Gastro Family/Facebook

Muzica Jazz te relaxează și aduce o alinare naturală pentru minte și corp. Trupa „Sirop în Urechi” te îndeamnă să vii la un concert live pentru a petrece o seară liniștită alături de prieteni și familie.

Concertul urmează să fie ținut la Gastro Family.

Doritorii de a rezerva locuri o pot face aici.

Milonga

Salsa House Cafe/Facebook

Milonga este un eveniment la care oamenii se adună pentru a dansa tango, este locul în care istoria dansului își întâlnește viitorul, cei mai experimentați dansatori împărțind ringul de dans cu începătorii.

Vineri, la ora 20.00 puteți veni la Salsa House Cafe pentru a savura sunetele nostalgice ale acordeonului în aer liber.

Nu aveți nevoie de partener(ă).

Moldox

moldoxfestival.com

Moldox este un festival internațional de film, organizat la Cahul, a cărui scop este să contribuie la o societate mai bună prin intermediul filmului documentar, care invită publicul să reflecteze asupra problemelor actuale, dar și să identifice soluții.

Vineri, 26 august, aveți posibilitatea de a merge la a treia zi de festival. Moldox pune la dispoziție pentru toți doritorii din Chișinău de a vedea filme la Cahul transport zilnic tur-retur. Microbuzul va porni în fiecare zi din Chișinău la ora 11.00 și va ajunge la Cahul aproximativ la ora 14.00. Seara la 23.00, microbuzul va pleca înapoi spre Chișinău și va ajunge aproximativ la ora două noaptea.

Vedeți aici programul festivalului.

Concert de muzică rap

iticket.md

Începând cu ora 19.00 pe scena Artcor va evolua pentru prima dată grupul grupul de muzică rap/hyperpop „UNTITLED” a cărui membri sunt:
# Baggy the Kiddo
# Zeepy
# Ellesy
# Farri

Artiștii vor interpreta piesele personale. Organizatorii promit.

Strada 31 August 1989, nr. 137
Preț bilet: 50 de lei

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente